Святий Миколай, до нас завітай!

2016-12-23

/Files/images/IMG_20161219_105820.jpg

Як уже ведеться у нашого народу, новорічні свята розпочинаються саме з приходом Дня Святого Миколая. Ймовірно, традиція дарувати подарунки пішла саме від нього. Всі мають бути щасливими – і ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять. Бо найбільше щастя в житті – це робити добро.

/Files/images/IMG_20161219_105820.jpgДоброю традицією стало проведення свята Миколая у Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки. До свята учні школи готувалися з особливою ретельністю. Членами учнівського самоврядування було оголошено благодійну акцію «Подаруй іграшку дошкільнятам».

19 грудня Святий Миколай завітав до Щербанівського ДНЗ «Світлячок». Приємно було бачити усмішки на обличчях наших підшефних. Затамувавши подих, дітлахи слухали пісні «Як тільки над містом спускається нічка», «На Святого Миколая» у виконанні членів вокального гуртка «Домісольки» (керівник О.В.Никончук). Дошкільнята разом зі школярами грали в ігри, танцювали, веселились. Але найбільше дітки були раді подарункам – іграшкам, зібраним для них учнями школи, які вручив Святий Миколай.

Хочеться побажати нашій малечі тільки приємних вражень, щасливої долі та процвітаючого майбутнього.

Ганай Аміна, член учнівського самоврядування Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст.ім.М.М.Рябошапки

День Святого Миколая - одне з найочікуваніших зимових свят. Кожна дитина, та й, напевне, кожен дорослий, чекає цього свята, бо воно несе з собою запах зими, казки, подарунків.

Цьогорічне свято Миколая видалося особливим для учнів 8 і 10 класів Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки - казковим та непередбачуваним. Зимового дня група дітей відправилася у поїздку до міста Миколаїв. Ми відвідали Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії.

Спочатку, десь ніби із надхмарного піднебесся, на сцені з’явився Святий Миколай і нас привітав зі святом. Потім ми дивилися захоплюючу та досить повчальну виставу-казку про примхливих мишенят. З цікавістю спостерігали за розвитком подій, майстерною акторською грою. Чарувала нас і сама театральна атмосфера. Після вистави кожен глядач отримав солодкий подарунок від Святого Миколая, за що ми йому дуже вдячні. Отримані від вистави враження ще довго будуть зігрівати нас.

Ми не могли відмовити собі у задоволенні прогулятися головною вулицею Миколаєва, побували біля головної принади передноворічного міста – казкової ялинки, що цієї зими встановлена біля будівлі ОДА. По дорозі додому ми, як зажди, ділилися враженнями один з одним, співали, жартували і зрозуміли: немає нічого ціннішого за добре проведений час із своїми однокласниками та любимим класним керівником.

Щиро дякуємо організаторам свята: начальнику районного відділу освіти Н.В. Лапаєвій та головному спеціалісту В.В. Керлан, адміністрації школи, спонсору – керівнику НТЦ «Лан» В.К. Треножкіну, водію шкільного автобуса М.І. Лазору, які подарували нам справжнє свято у цей чудовий зимовий день.

Канінець Аліна, юний кореспондент Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.М.Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi