• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І знову вересень ступив на наш поріг…

І знову вересень ступив на наш поріг…

2013-09-01

/Files/images/DSC02421.JPG

Перше вересня – початок нового навчального року. Він є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.

Для 13 випускників Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М. Рябошапки цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для 15 першокласників і їхнього класного керівника, випускниці Новобузького педагогічного коледжу Істратової Валерії Юріївни свято Знань стало першим у житті. Із нього розпочинається цікаве шкільне життя – перший шкільний дзвінок, перший урок, перша вчителька, перша оцінка досягнень у Країні Знань.

На початку свята за добрим народним звичаєм батьки благословили дітей барвистими рушниками та засіяли їхні голівки, немов нивку, житом, пшеницею, щоб зростали вони у школі не пустоцвітом, а сповнені зернами знань.

Шкільну родину із святом вітали директор школи Треножкіна Г.О., заступник голови районної ради Білоконь І.В., сільський голова Чагін О.А., депутат районної ради від Партії регіонів Треножкін В.В., завідувач Щербанівським ДНЗ Федорішен І.О. із своїми вихованцями. За традицією першачкам вручили подарунки: портфелики із шкільним приладдям від депутата обласної ради від Партії регіонів Лівіка О.П., книжечки для читання від поетеси Чижової Л.Я., від одинадцятикласників та їх батьків – килим для затишку та домашньої атмосфери у класі. Треножкін В.В. подарував школярам футбольні м’ячі з побажанням зростати здоровими, фізично розвиненими, досягати нових спортивних перемог.

Дуже зворушливо звучали слова одинадцятикласників, які нарешті визнали, що «Школа – краще місце на землі!» Вони простелили малюкам сонячні стрічки-дороги у широкий світ знань, щоб шкільна стежина була радісною і повною приємних сюрпризів.

Стаценко Владислав і Козодой Анастасія дали перший дзвінок, яким розпочався 2013-2014 навчальний рік.

Тож вирушаймо разом у Країну Знань! Нехай щасливою буде дорога!

/Files/images/DSC02419.JPG/Files/images/DSC02438.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi