• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні свята у Щербанівській школі відбулися…

Новорічні свята у Щербанівській школі відбулися…

2013-12-19

У Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М. Рябошапки Новорічні свята розпочалися 18 грудня виставою «Пригоди лісового братства», яку підготувала класний керівник 5 класу Квецко І.М. зі своїми вихованцями. Батьки, учні 1-4 класів, учителі завдяки юним артистам-аматорам опинилися у казці: спостерігали за приготуваннями до зустрічі лісових мешканців із Святим Миколаєм, слухали музику дзвіночків ангелів, зустрілися із самим Миколаєм (Крістя А.). На святі звучали чудові вірші: п’ятикласники просили у Святого здоров’я для своїх близьких, добробуту для народу України. Чортик (Кравченко В.) роздавав різки неслухняним дітям, яких майже не виявилося.

Він ходить від хати до хати,
Питається мами і тата:
Чи є у вас чемна дитина,
Дівчатко мале чи хлопчина?
Для кожного має в торбинці
Найкращі у світі гостинці.
А хто без кінця бешкетує,
Тим чортик лиш різки дарує.

/Files/images/SAM_2369.JPGМоже, комусь і дарують різки, а нам, 54 учням Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М. Рябошапки, подарували свято. Яскраве, незабутнє – «Вечорниці на Святого Миколая».

19 грудня в Будинку культури «Суднобудівник» м. Миколаєва вражало все: і гарно прибрані зали, і святкова ялинка, і майстерно оформлена виставка, а найбільше – майстри і майстрині, які вчили малювати, вишивати, ткати, вирізати по дереву. На це свято завітав і сам Святий Миколай з янголятами. Гучно звучала музика, линули мелодійні українські пісні, вражали запальні танці. Руки самі плескали, а ноги хотіли танцювати.

А після – прогулянка вечірнім Миколаєвом, головна ялинка міста. Їхати додому не хотілося. Поверталися в пречудовому настрої, смакуючи гостинці від Миколая.

Велика подяка нашому класному керівнику і просто чудовій людині Квецко Ірині Михайлівні за організацію поїздки, директору Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки Треножкіній Галині Олексіївні, яка підтримала цю ідею, батькам за матеріальну допомогу, перевізникам за приємну дорогу.

Нехай в кожну оселю в ці святкові дні завітає мир, злагода та щастя.

Канінець Аліна, учениця 5 класу, юний кореспондент Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М. Рябошапки

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi